Välkommen till Hotell Anno 1647 

En lugn Välkomnande Oas

Prime position – Historisk miljö i modern stil

Hotell Anno 1647 är en lugn och välkomnande oas mitt i Stockholms pulserande stadsliv. Här bor du centralt mitt i stan, precis vid Slussen, med en fantastisk utsikt över Gamla Stan och Stockholms vatten. Hotellet ligger bara ett par minuter från Centralstationen, mitt i Stockholms hetaste restaurang- och barområde.

Hotellet består av två sammanlänkade hus där det främre huset mot Slussen byggdes 1647 och det bakre huset är ifrån mitten av 1700-talet. Rummen är inte varandra lika och trappstegen är många, om väggarna kunde tala skulle ni inte få en blund i ögat.
Den historiska miljön är väl bevarad, varsamt renoverad och förfinad med en modern interiör som gör ANNO 1647 till en plats med en helt unik karaktär.

VÅRA RUM

Hotell ANNO 1647 har totalt 21 rum – du väljer mellan hela 7 olika rumstyper; Standardrum, Superiorrum och Art rum. Alla rum är rökfria, har bekväma sängar och erbjuder platt tv och fri WiFi.

Restaurant

DRYCK & MAT

Hotell ANNO 1647 serverar frukostbuffé dagligen. Frukost ingår alltid i rumspriset för våra övernattande hotellgäster. Gäster som inte bor på hotellet är välkomna att njuta av vår frukostbuffé.