Välja rätt hotell

Om det är så att du sa ut och resa och funderar på vad för hotell du ska välja så har jag en del snabba tips du kan ta del av.

Först och främst, se till att läsa recensioner! Det är inte fel att se vad andra har haft för upplevelser av samma hotell, både det som är positivt och det som är negativt. Det ger dig en bra uppfattning kring hotellet. Du kan sedan gå efter vad genomsnittet säger. 

Fundera på vad som är viktigt för dig. Är det så att hotellet måste ha ett visst utbud för att du ska tycka det är bra? Är det ett måste med en pool eller med wifi?

Om du söker efter hotell på nätet, se till att filtrera resultaten, så att du får fram det du önskar utav ett hotell.

Se alltid till att du dubbelkollar läget på hotellet så att du vet var det ligger. Kolla på kartor på nätet och se om det stämmer överens med vad det står i texten. Står det gångavstånd till stranden så är det bra att se till att det stämmer!

Tänk inte för mycket på stjärnorna som ett hotell har.  Även om ett hotell har många stjärnor så betyder det inte alltid att det är kvalitet. De representerar snarare lyx än klass på hotellet.

Kostnaden för hotellet, där är det bra att se över vad som ingår. Eller om det finns saker att betala extra för. 

En mycket viktig del i att välja rätt hotell är att jämföra, jämföra och jämföra! riserna på ett hotell kan variera en hel del beroende på vilken bokningssida du använder dig av. Så testa flera olika!

Appar av olika slag är bra att ha, och det även för hotellbokningar. Det oavsett om du bokar hemma eller på plats. Se till att även ladda ner appar för att hitta till hotellet eller sevärdheter. Det finns smarta appar med kartor och annat.

3 Apr 2021