Hitta bästa hotellet

Att bo på hotell är ibland ett måste, ibland för nöje. Det hela handlar ju om det är en affärsresa eller en nöjesresa. Att hitta rätt hotell är inte alltid det enklaste. En del hotell kan man få på köpet i en resa så att säga om man tar en charter. Men ibland är det bra att boka det på egen hand. 

Om du ska leta efter hotell på nätet så är det bra att först fundera på destination samt vilket område du vill bo i. Sedan är det bra att göra dina sökningar via Hotels.com eller Booking.com. Samt även kolla upp hotellen på Tripadvisor. 

Om du hittar flera hotell i det område du tänkt stanna över på så är det bra att jämföra dem. Det är där Tripadvisor kommer in på ett bra sätt. Det eftersom att de är den största sidan med betygssättning som finns över hotell och en mängd andra saker. På deras sida kan gäster själva ge betyg.

När du ska boka ett hotell så vill du ju hitta det bästa, utan att bli lurad. På nätet sker det runt 250m miljoner bokningar av hotell varje år. Bra tips då du ska boka är att göra det via hotellet direkt eller via en känd bokningssajt. Du kan ofta boka via hotellets egen webbsida eller genom att ringa dem. Se till att läsa det finstilta, så att du vet om det tillkommer extra avgifter eller inte.

22 Jan 2021